alivion

estocolmia och sverigemästerskap

HALLÅ!
Ojojoj va vi har flängt runt på senaste! Älmhult, Ryssby, Malmö, Stockholm och ikväll drar vi till Göteborg. Dääärav den undermåliga uppdateringen...
Men okej - FY SATAN va UF-SM i Stockholm var niceeeeeee!!!!! Olivia, jag och vår egna chaufför Jocke drog upp i en minilastbil i söndags, sprängde bilbasen och mellanlandade på x antal Burger King. (Hot Blondie (<3<3<3) är på riktigt livets godaste grej, tipstips för bilfärder.) Sen trillade vi in i sängarna på Quality Hotel Prince Carl Philip (det låter så sjuuuukt flashigt) och däckade på dirren.
   I måndags tog vi oss till Stockholmsmässan för att bygga monter. Resultat ser ni nedan. Tack Grace Nightclub, Red Bull, Stars n Stipes och Old Sailor Tattoo för prylarna! Och tack Jocke för utmärkt statistjobb bakom mixerbordet. För att aldrig ha byggt en monter innan måste vi ändå säga att vi är ordentligt nöjda! Vi lyckades ändå vinna lite uppmärksamhet av förbigående, trots att vi inte fick spela musik.....Eller åtminstonde lyckades Red Bull-kylen bakom oss med det. Folk trodde att vi var Red Bull UF. Och vi behöver troligen gå avvänjningsrehab från den där energidrycken efter dessa dagarna.. 
   Efter en invigning i Victoriahallen med både HKH Prins Daniel, Ingvar Kamprad, alla tiders entreprenör, och Rapunzel-Ida på scen, öppnade mässan och hölls sedan öppen hela nästföljande dag. Oj va kul vi hade! Så mycket folk! Så mycket musikfolk! Så mycket gött snack och gött häng! Och vi lyckades ändå dela ut ett helt gäng visitkort! (Det var nämligen dealen om man skulle få en redbull..)
   Hela kalaset avslutades med galamiddag med prisutdelning och oj vilken pepp! Fatta att Willow Wear från Växjö blev SVERIGES BÄST HÅLLBARA FÖRETAG! Guld!!!!! Så jäkla värda!!!! Oj var skakigt det var kring Kronobergsbordet när det priset delades ut! Så grymme! Då gör det liksom inte så mycket att vi själva inte kom så långt i Årets tjänst:)
 /a